Kedves Varrósbarátnőim!

Gyanítom, szerény körülmények között töltjük az elkövetkezendő ünnepeket. Akkor is szeretnénk csinosak lenni, és ehhez ajánlok egy egyszerű, kezdő varrónőknek is könnyen megvalósítható cserélhető gallér elkészítését. A tőlem megszokott részletességgel mutatom meg a videóban. Kicsit hosszúra sikerült, de minden apró részletre igyekszem felhívni a figyelmet. Egy Pan Péter gallért, vagy más néven bubigallért mutatok. Kérlek ne állj meg az alkalmi variációnál, több féle anyagból is lehet készíteni, és így remekül ki lehet használni egy gallér nélküli felsőt.

Az első részben a gallér méretezését, mintakészítést, szabást mutatom. A videó végén mutatom a gallér jelölését, amelyet ha alkalmazol, megszabadulsz a bontástól. 

A második részben a varrást mutatom. Lehet, hogy pepecselősnek tűnik, de úgy gondolom az is nagyon fontos, hogy a varrást az anyaghoz is igazítsuk. Egy szép fényes anyaghoz, vagy bármilyen alkalmi anyaghoz nem illik a tűzés.Ezért mutatok egy olyan alsó tűzést, ami a színén nem látszik, de a gallér formáját elősegíti, nem tudod elrontani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük