Emlékszel hogyan kezdtél el varrni?

Beszereztél egy varrógépet. Ismerkedtél vele. Megtanultad befűzni, kipróbáltad a különböző öltéseket. Többször félretetted, majd újból elővetted. Elkezdtél egyszerű dolgokat varrni. Beszegni egy terítőt, varrni egy párnahuzatot. A kényszer nagy úr, elkezdted javítgatni a család ruhatárát. Nadrág felhajtás, húzózárcsere, stb. miközben folyamatosan lógtál a YT-on, hogy megismerkedj különböző technikákkal. Az alapokat nálam már megtanulhattad ezen a honlapon.

Jön a bátorság, és talán már elkészült egy-egy felső, egy szoknya, egy nyári ruha. Ha mindennel elégedett vagy annak örülök. Ha van olyan érzésed, hogy valami nem stimmel, nem úgy áll, húzódik, itt-ott nagyon ráncos, vagy nem is érted, pedig szépen megvarrtad. No akkor merül fel az igény, hogy szükséged van szabászati ismeretekre. Ennek megsegítésére készítettem el a szabászati tanfolyamokat. Mindenki ki tudja választani a neki szükséges tudásanyagot.

A SZABÁS ALAPJAI tanfolyam az anyagok összetételéről, színoldal és szálirány megállapításáról, befordíthatóságról, a terítési módokról, az anyag esésének megváltoztatásáról szól.

A PASSZÍTÁSI KÖVETELMÉNYEK A SZABÁSBAN a minőségi csíkos és kockás ruhadarabok passzításáról szól, amit már a szabásnál kell alkalmazni.

Mindegyik tanfolyam több órás videóanyagot tartalmaz, és természetes konkrét szabást is. Kő kemény gyakorlati bemutató.

Ha úgy gondolod, hogy minden információra szükséged van, akkor kedvező csomagban is meg lehet vásárolni mindkét tananyagot. SŐT! A csomaghoz tartozik egy 6 videóból álló ajándék, amelyekben a csíkos pólót, a svédzsebes csíkos nadrágot, és a kockás blúzt meg is varrjuk.

Gyere, és nézd meg részletesen, hogy mit kínálok. KLIKK.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük