Több helyen látom, hogy sokakat érdekel a pulóver átalakítás. Én is gyakran alkalmazom. Általában kasmír, gyapjú pulóverekre utazom a turkálókban. Hordom egy ideig, majd átalakul. Környezettudatosság szempontjából is hasznos, azonkívül nem unja meg az ember, növőfélben levő gyermek esetében is hasznos. Tervezem, hogy több megoldást is készítek, mert az átalakítás során is van néhány szakmai dolog, amire nem árt odafigyelni, hogy teljes legyen a siker.

2 hozzászólás a “Pulóver átalakítás” bejegyzéshez

 1. Vajda Terézia írta:

  Kedves Varrósbarát ő!

  E ngem nagyon érdekelne, hogy hogy lehet magasnyakú/garbónyakú pulóvert, pólót átalakítani ” normálnyakúvá” vagy kissé kivágottá, hogy szép legyen az eredmény.

  • Varrósbarátnő írta:

   Kedves Terézia!
   Ezen az oldalon kattints a videótárra, ott a Javítsuk meg a család ruhatárát fülre. Az első oldalon találsz filmet a póló nyakkörének kialakítása spicces kivágásra, a második oldalon pedig az Újítsunk fel egy pólót cím alatt egy másik nyakkör kialakításra. Egyszerűen vágd ki a kivágást, ( magadon jelöld be) arra figyelj, hogy ha akkorát vágsz ki, hogy a fejed könnyen belefér, akkor egy nem nyúlós anyagból is elkészítheted a nyakkör szegőt. Nézd meg a filmeket. A ragasztós közbélés szabás irányára figyelj, a filmben is felhívom rá a figyelmet. Menni fog. Sok sikert, üdv.: Judit, a varrós barátnőd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük