Sokaknak gondot okoz egy 4 szálas interlock befűzése. Ezen gyorsan átmegyünk, hiszen minden gépen van remek útmutató ehhez. No de mit tud? Milyen öltéseket, és melyiket mihez tudom használni. Kell-e minden esetben mind a 4 szálat használnom? A cérna árak mellett ezt a szempontot is figyelembe kell venni. Ez egy remek varrógép, amit háztartásokban is nagyon jól ki lehet használni, ha tiszába vagy a beállítási lehetőségeivel.

Részletes interlock tudnivaló a videóban.

Varrócérnákról ide kattintva tudsz tájékozódni.

Készítettem egy egyszerű felsőről egy videó sorozatot. Mintakészítés, szabás, varrás. Kompletten, ahogy én szeretem. Ide kattintva tudsz hozzájutni.

8 hozzászólás a “Mit tud a 4 szálas interlock?” bejegyzéshez

  • Máziné Németh Eszter írta:

   Nagyon hasznos 😊 Köszönjük 😊
   Egy kérdésem lenne, pamutvàszonhoz mi a tökéletes beàllítàs a cérna feszességeknek?

 1. Máziné Németh Eszter írta:

  Nagyon hasznos 😊 Köszönjük 😊
  Egy kérdésem lenne, pamutvàszonhoz mi a tökéletes beàllítàs a cérna feszességeknek?

  • Varrósbarátnő írta:

   Kedves Eszter! Nem tudok tuti beállítást mondani a cérnára. Ez mindig gép, anyag, cérnaminőség függő. Minden varrás előtt ki kell próbálni, az adott anyagon.

 2. Edit írta:

  Szeretnék vásárolni egy kis gépet, s az érdekelne, hogy a bemutatott szegő, tisztázó, varró funkciók vajon mindegyik márkán megtalálhatóak-e? Köszönöm!

  • Varrósbarátnő írta:

   Kedves Edit! Akkor tudja a gép mindazt amit mutattam, ha rendelkezik 4 szállal és van hozzá greifer. Amikor kivalasztod ezeket kell ellenőrizni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük