Eligazodsz egy oktatási felületen? Tudod jól kezelni, hogy a hasznodra váljon?

Van egy javaslatom. Próbáld ki teljesen kockázat mentesen, hogy hogyan tudod jól használni. Ezt a következőképpen teheted meg:

Ahol olvasod ezt a bejegyzést, a felső sorban találsz egy TANFOLYAMOK fület. Ha arra rákattintasz az https://oktatas.varrosbaratno.hu/ oldalon találod magad. Kattints a regisztráció fülre, és végezd el a regisztrációt. Ezzel létrehoztál egy fiókot magadnak, és hozzáférsz egy ingyenes tananyaghoz. Azon kívül, hogy megnézed az ingyenes leckét ismerkedj a felülettel. Katt minden fülre, nézd meg mi van mögötte. Tölsd ki a fiókadataidat. Írd meg, hol tartasz a varrás tanulásban, mit szeretnél elérni. Ezt csak én látom, és fontos információ nekem. Kérdezz tőlem. Ellenőrizz le engem, tényleg válaszolok rá? Ha kilépsz másnap újból be tudsz lépni? Tényleg annyiszor ahányszor csak akarod?

A legközelebbi díjmentes anyag megjelenésekor ha azt olvasod, hogy regisztrációhoz kötött, akkor tudod, hogy neked csak be kell lépned, hiszen már regisztrálva vagy.

Tudod, ez olyan, mint amikor az ember a vízivásra akarja szoktatni magát. Ha bizonyos időkben egyszerre lehajít 2-3 deci vizet akkor az átszalad a szervezetén, és azt veszi észre, hogy folyton pisilni jár. Ez persze kellemetlen, tehát nem iszik anyyit. De, ha egyszerre csak 2-3 kortyot iszik, akkor azt a szervezet hasznosítani tudja, és nem kell sokat kijárni.

Tehát mindennek meg van a módja. Ezt a módot kell elsajátítani az online felületen is. Elsőre azt, hogy hogyan tudod jól használni.

Ha eddig bizonytalan voltál, bízom benne, hogy sikerült bizonyosságot önteni beléd.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük